Wednesday, November 12, 2014

Ett tråkigt kexpaket i förvandling

Jag vet nog att ni går och suktar efter inlägg med silvriga saker. Därför vill jag lindra den längtan och bidra med en alldeles egen idé, dvs visa hur man piffar upp ett alldeles vanligt, tråkigt kexpaket. Nu hade jag inte aluminiumtejp, men walopää föreslog att det säkert går lika bra med silvertejp, vilket det följaktligen gjorde!Det är nu ni ska komma med utrop som "jättefint!!!", "vilket bra tips, det där ska jag prova", "Fantastiskt!", "vad behändigt, jag råkar ju ha ett kexpaket liggande i skafferiet och en rulle tejp i skåpet", "kan man också silvertejpa bilar?" och "på det där sättet blir kexpaketet så mycket mer modernt. Verkligen fräscht!".

P.S. Kan ju meddela att jag även postade bilden i gruppen "Återbruka mera", där den fick lov att vara uppe i ungefär fyra minuter. Liksena bara ramlade in i en strid ström och jag fick en inblick i hur det måste kännas att vara Angelie Jolie, skriva "Today I'm a little bit tired" och sen uppleva hur man på femton minuter får 15 283 likes. That was my four minutes of fame, ungefär 40 likes och flera intresserade kommentarer. Nu är jag blockerad från gruppen för eviga tider så det lär vara slut med silver-inläggen.

P.S. 2. Jag hittade ett ställe i min gradu där jag i misstag hade kursiverat ett citationstecken!!!!! Iiiik. Såhär alltså "", inte såhär "". Okej, här i bloggen syns ingen jävla skillnad, men jag lovar att det gjorde det i mitt gradu-dokument och att språkgranskarna kommer att jaga mig med tretandad gaffel om natten pga den saken.

P.S. 3. Kolla in Ellens lista på bra brudar.

9 comments:

M. Lindman said...

vad behändigt!

Fick just en lysande idé att skriva en jätte-jätte-jätte-lång ansökning till Svenska kulturfonden och tigga pängar för mitt nya finlandssvenska topp-, synergi-, tvärvetenskapliga framtidsprojekt, nämligen att silver- och aluminiumtejpa Arken. Det skulle se så synergi-effektigt ut, skulle jag argumentera, som en utsträckt hand till den finlandssvenska ungdomens danande.

ponks said...

HAHAHAHAHAHAAH *rulla omkring på golvet* hohohohohoohoh.

Jag skulle kunna bidra till projektet med ett aluminiumtejpat miniatyrbygge av Arken, bara så att ansökningen skulle peka på en klar vision.

M. Lindman said...

Perfekt! Och du, när vi är på g här, varför inte en liten futuristiskt klingande sång till den finlandssvenska humaniorans ära, en lite aluminiumklingande hymn?

ponks said...

hmm, jag tänker Kraftwerk meets Benny Törnroos, uppfört av Brahe Djäknar i fyrstämmigt barbershop-arrangemang. ytterligen nervkittlande!

M. Lindman said...

Alltså du har stenkoll på detta! Kraftwerk + Törnroos + djäknarne + barbershop (kanske lite samplingar av ulla ackrén eller nåt för att ytterligare piffa upp?)

ponks said...

definitivt ackrén-samplingar. och nån rappare med foliehatt måste sen också figurera i videon.

M. Lindman said...

kanske nån gullo emeritus kan räppa?

walopää said...

Ha haaaaaaaa! SilverArken OCH kraftwerk-benny!

Och hej, dina fyra minuter av fame tänker jag känna mig delaktig i! Huhhhhhuh.

ponks said...

definitivt! (känns bisarrt att sitta här o äta kex ur ett silverpaket samtidigt som vi spånar)