Saturday, April 10, 2021

Utvecklingen

Va tusan, det är ju jag? Ja men det ÄR det. Har inte för vana att dela med mig så värst mycket av såna där bilder av mig själv, så här kommer då en eftersom vi hamna göra lite av en fotoshoot idag.


Idag gick jag då igenom vad jag har till utställningen. Det innebar både bra och dåliga nyheter.

BRA: Jag har 20 stora och 6 små bilder att komma med. Yippieayey, rummet kommer med andra ord att bli fullt.

DÅLIGA: De första fem jag gjorde, är - ehmmm - av liiite annan standard än de jag på sistone har värpt ut. Det beror på tre saker: 1. Jag hade dålig telefonkamera då, så bilderna var ursprungligen skit 2. Dåliga tuscher och 3. Dålig tecknevana. Det här är lite sorgligt, men det går nu inte att göra så mycket åt den saken nu längre. Jag skulle ju verkligen bara villa ta fram det absolut bästa jag har att komma med, men i så fall skulle jag behöva ännu ett år.

Det är verkligen närapå hisnande att tänka på att jag tyckte att de där första överhuvudtaget var något att visa. De ser ut som dåliga skisser. Man ser liksom verkligen en utveckling här, vilket ju inte är överraskande, men. Ändå just överraskande. Att ens omdöme kan skifta så totalt.

Nå väl, men ännu är det bara april och för varje ny jag gör nu, kan en gammal plockas bort. Så att.. back to work bara, you self-absorbed bastard.

No comments: