Thursday, January 21, 2021

Biden, Bernie, Greta och en gammal tramporgel

Idag tänkte jag att jag har fått nog av coronan. Jag vet att det inte går att säga så, att man bara har nog av nånting för att sen skyffla det ur världen, men det kändes verkligen som att inte en del av min kropp längre kan ta del av nåt som helst information när det gäller det viruset.
Paavo Arhinmäki hade nån corona-tweet som klämdes in mellan alla Biden's gonna save the world-posts, och den kändes bara suck, nu får det vara. Samtidigt som de här nya, mer smittande formerna lever loppan och hoppar från folk till folk och jag vet inte, jag märker bara att mitt psyke snart inte kan ta det här längre. Ska man vara mänska så måste man fan få komma ut och umgås och slicka andra mänskor i fejset och be dom klämma på ens bröst, eller så kan man ju lika gärna lägga sig raklång ner på landsvägen och vänta på döden.

Så att, igår blev då Biden president över det västra ockupationsriket USA. Man hurrade och stod bakom ansiktsmasker och fjantade sig över slipade glasvaser, fåntrattar blåste i horn, Biden själv stod och vinglade som en gammal skyltdocka från 1972 och allt var plötsligt sådär tråkigt och vanligt som politiken brukar vara. Men TACK FÖR DET alltså, nu har världens mest kända fascist frysts ut ur sina sammanhang och är bannad från sociala medier, så nånting i världen kan i alla fall betraktas som återställt.

Priset tog ändå

1. Bernie som dök upp i sin vanliga jacka och vantar som såg ut som om de var från Seinäjoki. Är det nån som ska komma med budskapet om att det är helt okej att använda vanliga kläder om och om igen, så är det väl Bernie, (jag ÄLSKAR BERNIE!!!)
OCH
2. Greta Thunberg som gav tillbaka till T med samma mått som han nån gång beskrivit henne, dvs: "He seems like a very happy old man looking forward to a bright and wonderful future."

Nå, vad har hänt här hemma i de dammbefästna lakanen och nersuttna sofforna medan världen har tagit ett steg framåt? Vi tog över en gammal tramporgel, den skyfflades från Kärsämäki till treenikämppän och den ser ut såhär:




Jag snackade om familjetillökning igår, det skulle alltså ha varit den här, men sen var det så dåligt före så vi inte vågade köra den ända hem till oss med vår snöiga gårdsplan. Hur som helst, den här weinbachen ska så gott som genast komma till användning - den kommer att användas som extra krydda i Svarta havets kommande album. Kan inte fatta att det där fanskapet snart är gjort och kommer skickas till slutmix och masterering.

No comments: