Thursday, December 13, 2012

Ruta 13, Lucias ruta

"But under the mask I'm Buddha in a shopping cart. Take me, I'm dumb."

Citatet är stulet från Skunk i tiderna. Om ni minns Skunk. Där fanns en typ som kallade sig "The Artist" och som skrev jävligt bra poesi, tyckte jag.


4 comments:

ℓinnea said...

SKUNK! JA! jag saknar det så. det fanns en tjej som hade en jättebra dagbok där, hon kallade sig "gertrude stein". snubblade på den först mångamånga år efter att man slutat skunka men hon var fortfarande aktiv där och jag är så SUR på att jag slarvade bort hennes blogg sen då skunk stängdes. järnvägar, järnspikar et.c.

jorg wobblington lopez said...

I just learned about this tradition today. I didn't know the crown was a ding-dong crown.

den elaka bloggaren said...

genialiskt, vilken genderblender, påminner mig lite om en vits jag en gång hörde om en man som plötsligt fick se en tiss växa ut mitt uppe på huvudet. sen tatuera han den blå och flytta till england och blev bobby.

Kontinuitetsvägraren said...

SKUNK! JÅÅ. Tänk, jag minns till och med den här dikten utantill. Det är sånt som Skunk gjorde med en. Som man följde med typer där.. o lärde sig det första om internetkodning:) Det var tider det.
Tycker du skulle efterlysa den där Gertrude, det skulle ju vara fint för henne att idag få veta att hon gjort intryck på Skunk nån gång i tiden.

Wobblington: happy to hear you learned about the Lucia! It's a strange tradition.

Elaka, tack! Jag önskar jag hade ritat den lite bättre också, men det var bråttom just då! Hade typ 2 minuter på mig, högst.