Saturday, October 13, 2012

Missnöjet

Jag har tagit timeout. Ja, så kan man säga. Ska bara vara hemma och vara för mig själv. Ska tänka på vad jag vill och sånt här. Försöka få styr på mitt evinnerliga missnöje. Fast egentligen tror jag bara att jag borde gå ut mer. Ut och träffa folk, helt enkelt. Sånt blir jag glad av. Missnöje är som en spiral eller en cirkel eller nåt annat grafiskt föremål, hur som helst så snärjer man sig in i det och har svårt att komma loss sen.

3 comments:

Anonymous said...

Du har så rätt att missnöjet är en spiral ! Man tror att det blir bättre av att chilla ensam hemma och funtsa vad man vill men tamme fan det blir ju bara värre. Till slut känner man sig helt eländig att man efter tre dagar inte ännu heller klätt på sig och inte varit ute, man e skitig och deppad, och ingen lust har man ju sen heller mera att gå ut. Sen först känner man sig nere och vet ännu mindre vad man vill.
Blir inte bättre av att fastna i någo skit simpel boll video spel, klick klick, gul boll klick klick röd boll och inte kunna jobba, diska, träffa folk eller alls göra något för man är så fast i skiten för NU kommer jag att göra rekord... Suck.

Ut bara och träffa folk, fast med våld. Oftast gör det gott. Klart man ibland oxo träffar såna idioter att man nog tycker att det vore varit bättre att bara stanna hemma skitig men det fantastiska video spelet, men oftast gör det ändå gott! Ut med dig du din gamla skata :)

Trollet

Kontinuitetsvägraren said...

Jo! Vet du jag har gått ut! Jag har lyckats vända min negativitetsspiral till nånting gott. Mest handlade det om attityd och att bara göra saker, ta itu med dem istället för att tycka synd om sig själv för att man e så deprimerad att man int orkar.

Anonymous said...

WORD