Monday, September 07, 2015

Normala människor 2

För att ingen normal människa ska ta åt sig nu när jag skriver att normala mänskor är fucked up i huvudena (det är dom fortfarande, men det är väl egentligen heller ingen nyhet?) så kan jag exemplifiera med en ytterst normal människa: min far. Han skriver till exempel en sån sak som att det har åskat sju gånger den här sommaren. Det är väl höjden av fucked-up-het att man har hållit räkning på hur många gånger det har åskat en sommar? Samtidigt som den infon endast är relevant och korrekt för de ställen som farsgobben har råkat vara på precis då när det har åskat. Nej vet ni alltså, normala människor.

4 comments:

walopää said...

Men ingen tar åt sig, för ingen anser sig vara "normal" så som du menar nu dvs tråkig. Innerst inne vet alla, som en väl bevarad hemlighet, att de själva är lite wild and crazy.
Precis så där som det är bara jag som vet att jag är författare. Hemligheten är väl bevarad pga att jag aldrig skrivit en bok. Bodde ihop med en kompis i fyra år innan det kom fram att vi BÅDA är författare. Så kan det gå!

ponks said...

mm, det där är jättekomplicerat. skulle skriva nåt vettigt svar till den där kommentaren men det gick inte.

ponks said...

okej, ungefär såhär:

1. jag var en gång ute med en normal människa som sa att hen "älskar såna här galna juttun". Bara tänkte i mitt stilla sinne att "vadå GALET?! du har aldrig sett galet".
Hen hörde till kategorin: ser sig själv som "lite out there". Är det inte.

2. var en annan gång på en helt normal fest med helt normala mänskor varpå en äldre dam kommer in och säger nåt helt otroligt crazy-bananas-out there så jag bara stirrade in i mattan för att jag blev helt PAFF. Hon fattade ÖVERHUVUDTAGET inte att hon var helt JÄVLA spritt språngande galen.
Hon hörde till kategorin: ser sig själv som helt vanlig. Är egentligen helt jävla kokko-kreisi-bananas.
Mitt inlägg berörde denna typ av mänskor.

walopää said...

Haha!