Tuesday, February 17, 2015

Heja, heja a cappella!Jodå, så att det häran. Har tänkt på det här nu en stund, om det kan vara så att somliga är mer ljudkänsliga än andra? Logiken säger ju att det naturligtvis är på det sättet, men jag menar på ett sånt plan att vissa nästan går sönder när det låter för jävligt, medan andra hanterar det bättre?
Jag hör definitivt till kategorin av dom som [/&%€##"] bokstavligen..... tappar konceptena [/&%€#€##""] när nånting låter illa. Jag vill vrida om våta handukar och bita ihop mina tänder tills dom fnasar sönder mot varandra. Idag blev jag så glad när jag upptäckte att mitt lördagskvällslidande finns sparat på Youtube, så att jag kan dela härligheten och (förhoppningsvis) få lite medlidande? Eller nåt. (Tänk att jag lyssnade på 1,5 timmar sånt här.) Förlåt alla inblandade. Ni får igen skylla er själva för att ni sätter ut grejer på nätet.

4 comments:

när det börjar said...

Mina öron blöder. Klickade på videon innan jag läste texten, tänkte "nä, det här går int", måste stänga av innan jag kom till den delen av texten som gjorde att jag fattade att jag inte var ensam.

när det börjar said...

Fast helt frisk kan jag inte vara. Blev tvungen att gå till youtube för att höra snuttar av annat för att höra om det var en grej, ett skämt liksom.

ponks said...

Skönt att höra att det finns andra som reagerade som jag. Hade nästan lust att stiga upp under konserten o hojta att näää, här går gränsen vet ni pojkar! hem o öva! haha.

heidi said...

haha, all dö löunli pipål. å på välentains dej å allt!