Tuesday, March 27, 2012

Nya idéer till realityserier, fritt fram att stjäla:

1- Grandma's next top model
Som ANTM fast för sådana som har fyllt 60. Utmanande tävlingar&en paus från hemmet och pensionärslivet.

2- Run for your life
Joggare jagas av skådespelare som klätt ut sig till rånare&fula gubbar och gömt sig i buskar och snår. Sen får joggarna testa sin RIKTIGA springförmåga och springa för livet tills de luras in i en fälla och blir frisläppta och ertappade av kameror.

3- It's a dog's life
Kameror installeras i ensamma hundars hem medan husse/matte är på jobb. Garanterat en dödstråkig realityshow, men kanske nån får en aha-upplevelse. ("Oj, min hund har det sjukt tråkigt i fem timmar.")

4 -Next hit wonder
Alltså jag fattar inte att det här inte redan finns (eller finns det?). En tävling för låtskrivare: slutprodukten ska vara en hit. Tävlingar likt i Project Runway fast med musik. Alla klichéer ska med; ibland ska dom skriva ballader, ibland rokkenroll, ibland ska dom inkorporera en slinga av "Sov du lilla videung" i den nyskrivna låten. Sångerskor&sångare uppträder likt modeller. Huvudprodukten är låten. Den sämsta låten röstas ut och juryn är hård: där finns typ Jone Nikula, MA Numminen, Katri Heleena och Mikko Alatalo.

2 comments:

Caj said...

Oj vilka fina idéer. Jag har också en, en dokumentär som heter "Jag har det värst". Man skulle åka runt hela jorden och dokumentera människor som har det SÅ EVIGT eländigt. Den kunde börja med någon som har det ganska illa ställt, men i nästa avsnitt märker vi att det kan vara värre. Sen kunde folk sitta hemma och frossa i andras elände. Helt garanterat en succé.

Vihreä Lotta said...

Hahahhaa, "Jag har det värst." Bra idé, frossa i andras elände det är ju sånt vi gillar, vi human kind.