Sunday, January 18, 2015

Läget

Hej. Jag har nån form av svacka/paus/eftertänkningsperiod. Tycker inte att jag har något att skriva om, annat än det jag alltid skriver om, dvs: jobbangst, vafanmanskagöraavdethärlivet, hundpromenader, soffhörnsbetraktelser (och nu när jag skriver om vad jag brukar skriva om, så får jag ju nästan lite lust att skriva, så festligt låter det med soffhörnsbetraktelser. Haha). Javisst kan man skriva intressant om precis vad som helst, men jag tycker nu inte att jag kan det just nu. Så därför väntar jag lite tills nästa infall kommer. Håller på att göra en a cappella-version (dvs bara sångstämmor) av J:s låt Paikallani. Det är roligt med a cappella, jag avskyr egentligen stilen, men kan inte hålla mig för att det är så ATTANS roligt att göra det. Och så är det ju en utmaning att få något man inte riktigt tycker om att lyssna på till något man eventuellt skulle villa lyssna på.. Tänkte börja med att göra nåt riktigt underhållande för att komma i gång inför den här vintern/vårens musikprojekt som jag nästlat mig in i.

Men nu till dagens allvarsamheter. Jag har inte ens orkat censurera namnen, såg nån annan bloggare som aldrig gör det, så varför skulle jag? Vem är det man försöker beskydda egentligen? Är folk såhär roliga på nätet så får dom väl stå för det.2 comments:

walopää said...

Min skapare. Samtidigt KAN jag tycka det är lite orättvist. Fil har väl ändå mindre ekologiskt avtryck än aluminiumtejp? Väl? Trots alla växthusgaser från kossorna etc?
Lättare att få bort från fönstren också, när det är dags för nästa look.

ponks said...

Javisst har du rätt om filen.
Nu kom jag att tänka på... famo gjorde ju egen fil! Man skulle typ bara lämna lite av filen i bottnen av en burk o hälla nån slags mjölk på, vänta några dagar o vips hade acidomorphophilus-bakterierna förökat sig och fixat mera fil. Nåt man borde testa, kanske. Ifall man fattade tycke för fil då, dvs...