Saturday, April 14, 2012

Min befängda FB-sida


Min FB-sida är festligast i världen (om man bortser Fjuttes FB-sida). Det finns såna som inte kan titta på den utan som börjar må illa och måste gå bort när de ser den, ungefär som när man läser HBL.
Det figurerar mycket babysar på min FB-sida, också bilder av mat, kaffe- och tekoppar eller så "konstnärliga" foton på ätstörda brudar som ser ut som att de sprungit ut i balklänning och korsett i skogen och sen tappat bort sig. Sen finns det mycket new age-blaj också, och en hel del lösryckta konspirationsteorier. Jag lever i ett hat-kärleksförhållande till min FB-sida.
Idag morse var där en bild på en biceps. Jag har alltså vänner som inte bara har muskler, utan som även fotar sina muskler och sätter dom på FB. Det ni.

3 comments:

Therese said...

Haha, låter exakt som min sida! Lägg till några 30-årskriser som postar länkar till youtubeklipp med 90-talslåtar (ålderskris? näää) och några konstiga patrioter som diskuterar österbottnisk lokalpolitik, Mannerheim och minnen från sin militid. Jep.

Vihreä Lotta said...

Jå, jag glömde 90-talslåtarna. Dom förtjänade också helt klart att nämnas. Hahahha, österbottnisk lokalpolitik är jag skonad från, men jag kan tänka mig att det går hett till!

jorg wobblington lopez said...

oye. I hate new age blaj. Gross.