Tuesday, February 02, 2016

Titta på folk som tittar

Jag insåg just att jag håller på att bli en sån där mupp som skriver om att skriva, och det är ungefär lika tråkigt som ätbara tallrikar. Men att titta på folk som tittar är däremot mycket underhållande.

9 comments:

walopää said...

Håller inte med. Det var intressant och njutbart att läsa vad du skrev om skrivande!

ponks said...

Nå men vad fint! Tänkte mest på om jag varje dag skulle börja skriva om hur det går med mitt skrivande, då hade jag nog fått knacka mig på axeln.

Kugge said...

Haha, att skriva om mitt skrivande är så gott som det enda (blogg)skrivandet jag sysslar med. :D Tycker själv det är så otrooooligt intressant att få följa med processen. Det kan handla om att skriva eller bygga ett hus, men att bara få vara med från första början. Så häftigt!

ponks said...

Jo, processen är MYCKET spännande :). Ska försöka att inte skriva om vad min romangubbe håller på med varje dag. (Obs, försöka). Det blir ju liksom så tårta på tårta, tänker jag. Ifall det ska bli text och här också är text om text, så blir det liksom så mycket text om samma sak. Eventuellt kommer gubben nog att editeras till att bli tant i varje fall, titta nu skriver jag igen om det där!

Fager Dam said...

Jag läser jättegärna bloggar som skriver om att skriva! Jag har lagt mina egna författardrömmar på hyllan, så tycker om att läsa om andras författarplaner.

Alltså jag är jättenöjd med att inte mera själv sträva efter författarskap, är nuförtiden säker på att det inte är min grej att pynja ihop romaner.

Men det är så där mysigt och nostalgiskt att läsa om hur andra går på littskap och skriver på första romanen. Så blogga gärna om skrivande! Jag läser med intresse.

ponks said...

Tänk, det tycks finnas en nisch där ändå.. själv tycker jag oftast att det är lite trist att läsa om skrivande, jag vill liksom läsa slutprodukten istället. men kanske det ändrar sig.

M. Lindman said...

Att läsa funderingar om skrivande är för mig hur intressant som helst. Alltid spännande att höra vad andra tänker om skrivandets plågor och härligheter, motstånd, fantasi, infall och sånt. Jag tycker jag lär mig om mitt eget skrivande också på det viset, via andras reflektion.
Så skriv på du bara om skrivandet!

walopää said...

Det här är så cooooolt!

ponks said...

Nu kom jag plötsligt ihåg: jag skrev ju om att skriva gradu typ varje dag. Det var inte tråkigt, det var måsta på.