Wednesday, May 22, 2013

Tahdon! Tai siis emmä nyt ihan oikeesti tahdo. Emmä ny mikää homo oo.


Dagens tema: heteron som hånglar i frihetens namn. Jag är SÅ TRÖTT på det. Översexualisering, fejk-kyssar och effektsökande. Jaja, hångla på bara. Super-innovativt, super-nytt. You say you're gay? Fram med fitton. Jag lovar att Kuusistos & Lindgrens snoppar skulle krympa ihop till russinstorlek vid åsynen av en naken karl med vaselinburk i hand. WHY FAKE IT? Hahahaha.


Sori for the explicit language.

5 comments:

linnea p- said...

Håller med dig såklart, men jag blev positivt överraskad då jag såg bilden på de två killarna! Visste inte att trenden spritt sig till det könet också, och jag måste säga att det gillar jag, känns som en pungspark i the male gaze! Jag menar, såklart det är trist att homosexualitet ska sexualiseras så ofattbart mycket när det såklart handlar precis lika mycket om kärlek et.c. som heterosexualitet gör -- MEN, det är kul att se att det inte bara är ~girl on girl action~ som folk vågar "ta ställning" genom. Vet inte riktigt vad de var ute efter med bilden (gissar på bl.a. chock och snack och rykte och gratis pr och ökad försäljning...) men den handlar åtminstone verkligen inte om att Tillfredsställa (hetero)Mannen, och det tycker jag är fanens kul! Det är alltid nåt.

ponks said...

Nu lär Arhinmäki också ska ha kysst nån räppare. Haha! Vet inte vad det handlar om, men åtminstone inte att tillfredsställa heterokarln nä, så nåt positivt i alla fall!
Känner mig jäkligt kluven i hela den här debatten, som överlag känns så förlegad, på nåt sätt.

den elaka bloggaren said...

men lite typiskt att pojkarnas läppar knappt rör vid varandra på bild, riktigt fullt ut vågade man inte, eller börja dom skratta för att röja sin sanna natur i sista ögonblicket?

Anonymous said...

Håller med!!

Blir så less när något som uteslutande handlar om homosexuellas rättigheter porträtteras av privilegierade HETERON. Som NUDDAR (om ens det) varandras läppar för att visa hur *toleranta* och *öppna* och *goda* de är.

Så jävla mossigt sätt att visa att man stöder äktenskapslagen.

Mvh,
queer & arg

ponks said...

Nå WORD! Precis som du säger; priviligerade heteron som bara nuddar och poserar. Mossigt är ordet.
Så jävla lågt att man inte tror det är sant.