Tuesday, September 27, 2011

Gone

Idag har jag raderat mig från Facebook. Jag har gjort det tidigare, men kommit tillbaka för det är ju så fånigt med Facebook att man aldrig riktigt helt kan bli raderad. Det är just det som jag tycker att är lite skrämmande också, hela den här kontroll-rhumban på FB. Egentligen spelar det väl inte så stor roll om nån följer vad jag gör, och om någon utgående från mina internetvanor kommer fram till att jag skulle behöva en rakhyvel, så får dom väl gärna skicka reklam åt mig. Jag kommer ändå inte att köpa en.
Hur som helst, så idag bestämde jag mig för att det fick vara nog. Jag ändrade mitt namn till Aquilina W Fodemust och började gradvis radera mina vänner. Det enda sättet att helt radera sig från FB är att skaffa sig en fake-identitet och falska vänner, har jag läst. Har haft ett sådant surr i huvudet som helt enkelt kulminerade i och med FB:s fula uppdatering, samt mitt fullkomligt vansinniga Cityville-beroende, så nu var det dags att sluta. Jag finns på Google+, ett jävligt lugnt ställe. Och så finns jag här. Ja och så finns jag i egenskap av papegoja på Facebook. Ifall nån skulle behöva ha tag på mig. Annars så är jag hemma.

3 comments:

jittermouse said...

Åhå, så det var därför det plötsligt blev ett helt annat namn! Jag funderade att du antagligen bara var kreativ igen. X)

Cityville har launched för många quests på en gång och för många som man måste post en massa requests, drives me crazy, vilket är synd, för jag har blivit attached till vissa byggnader som jag har nämnt efter personer.... :P

Google+ är lite för lugnt i min corner, där händer knappt något, men kanske om jag hittar de rätta personerna så tar det fart..?

Micke H said...

Modigt vågat, de flesta pratar bara om det. Och själv är jaghopplös nätverksaddikt och finns överallt :) Men nu fick man en orsak att aktivera sig på G+ också. Lovar försöka iaf!

Vihreä Lotta said...

Haha, jag är ju nog också en självskriven nätverksaddikt, och som sann addikt blir man tvungen att helt avstå! Men Google+ verkar skumt och spännande. Twitter har jag aldrig riktigt förstått mig på.