Sunday, May 30, 2010

Flyttning är onaturligt

Hej dumma skitblogg. Hur mår du i din fåniga nätverksamhet? Jag mår skit här i mitt flyttlass. Jag lyssnar på Passion Pit och skulle villa injicera hårt bedövande knark, för fy fan vad det är påfrestande att flytta. Flyttning kan inte vara naturligt i djurvärlden, om man inte råkar höra till de vandrande nomaddjuren då, men dom har i alla fall inga satans tillhörigheter som ska med hela tiden så det går inte att jämföra.
En mänska borde ha en håla som den föds med, och sen skulle man få utvidga och fylla upp hålan under sin livstid, punkt. Inte samla på sig onödigt skit som sen ska packas upp och ner och köras omkring med i plåtlådor på hjul. Det här flyttandet är fan inte naturligt och inte är man utrustad med lagerutrymme på ryggen heller som sniglarna. Man är en usel jävla blodsmaskin på två ben, dessutom fryser man ihjäl om man är naken utomhus.

2 comments:

en mås på färd said...

...hårt injicerande knark skulle sitta bra i dessa skittider, tack. ja jo, hittade dig i nätet din gamle röv og jeg tog din fina idé om tio år för sent i bruk och tjohej, skål, framåt kan det bara bära! knus og klem hele vejen hjem!

Lotta said...

Hej! Hurra hurra hurra för att du har börjat blogga. Jag är redan helt besatt av din tyst talande poesi om måsarna och att det inte askas mer.
Du är bra!! Snart börjar skolan.