Tuesday, December 25, 2007

Maybe I get into a hell lot of problems, but then at least I´ll have some good stories


I am off to Mexico tomorrow. Planning to possibly get back in springtime. Then, where is "back"? Wish you all a pleasant winter!

3 comments:

Anonymous said...

Ta hand om en tjej som heter J. Hon är värdefull fast hon själv inte förstår det alla ggr. Sprit och fest är inte allt.Hångla med killar hon inte vet vem dem är. Är inte heller allt. Hon kallade mig svartsjuk?? Konstigt? Nej se på henne. Ta hand om henne som sagt. Tänk vem du vet som heter något på J. Hon berättade om dig när du var ihop med en annan kille i Malmö.

Lotta said...

Hjalp, vem ar detta? kan ni inte vara tydligare, hallaaaaa.

En kille som gick fel väg said...

Leta i ditt inre så finner du svaret du letar efter. Som sagt, näramare ett drömideal på en tjej kommer jag nog aldrig mer att träffa. Hade det inte varit för alkoholen så hade vi aldrig mötts. Det hade aldrig heller tagit slut om det inte varit för alkoholen. Rikard tror jag ditt ex heter. Tänk vad världen är liten när man väl tänker på det. Men som sagt, jag hoppas hon en dag väljer rätt bland alla sina tusen vänner. För hon är en toppentjej trots alla problem. Jag önskar jag kunde vara en toppen kille.