Thursday, December 14, 2017

Till synes avslappnad

Jag har många inlägg på gång här men har tydligen inte publicerat dem överhuvudtaget, så nu ett kort meddelande bara: det går bättre nu. Jag äter d-vitamin, vilket är en stor bedrift.
Nu ska jag just gå på sista textsamtalet med min handledare, kursen Littskap har tagit slut och dit for det, känner mig typ femton ljusår klokare sen kursen börjat och som att jag kan ta hand om mig själv och göra min egen mat och skriva mina egna böcker.
Jag ska spela och sjunga lite på lördag i Skärgårdsbaren. Jag har övat och nojat nåt så ända in i helvete för detta, för det här är ju verkligen en ådra jag skulle villa utveckla och en lina jag skulle villa löpa ut än mer. Hur som helst, har skrapat ihop fem sånger som jag lyckas sjunga och spela på dragspel samtidigt. Jag skulle verkligen, verkligen villa sjunga och spela mer för folk så därför nojar jag, because this is so important for me, you see? Jag har övat på ALLT, vad jag ska säga om och mellan låtarna, hur jag ska övergå från ett skede till nästa så att det ska bli så naturligt som möjligt, så att jag ska sitta där så till synes avslappnad och redo fastän allt är minutiöst planerat.

No comments: