Thursday, November 30, 2017

Rapport 00100101010010101011

Till alla som har det lite struligt nu vill jag bara säga HANG IN THERE. Snart är det jul och såna saker. Jättehejsan. Nej, på riktigt, skulle inte alls orka med julen. INTE ALLS. Varje år samma sak, man har inga barn, man är typ en seg snart 40-åring som är djupt deprimerad enligt amerikansk skala (och bara en helt vanlig finne, enligt finsk skala). INGENTING ÄR ROLIGT. (Inre dialog: men allt behöver inte vara roligt, vännen. Livet är andra saker. Om man har fått för sig att livet ska vara roligt, så har man fått saker om bakfoten osv osv osv.)
Inatt kunde jag inte alls sova. Äsch, vem försöker jag lura? Jag somnade bortåt sextiden, låg och funderade på sånger jag borde skriva och om jag ska läsa upp dikt tillsammans med dragspel och hur jag ska göra och om det kommer text, osv osv osv. Har det bara lite trögt för tillfället, går samma j-a runda med hunden varje dag, för det är liksom precis det som jag orkar med, att ta ställning till exakt samma saker, varje dag. Kommer det in nåt nytt, obekant så viftar jag hetsigt och använder mina magiska krafter till att mana det ut ur min bana.
Väntar fortfarande på svar från förlagen och jaa, det är detta väntande. Kan Inte Ta Så Länge Att Läsa Min Korta Bok. Nå, kan tydligen. Blir bara snart helt galen när jag inte vet vad jag ska företa mig, hur jag ska hantera min framtid, liksom.
Har gjort julkalender i många år nu ju, men i år kände jag bara att fuck it, jag orkar inte. Orkar inte försöka vara rolig, orkar inte rita, för vem? Det finns ju en massa andra saker att se på där ute, ja usch, så jag låter. Borde inte låta såhär. Men vet ni man kan inte alltid vara den där som alltid bara gör och gör och gör av kärleken till själva görase. Just nu har jag ingen kärlek till något göras överhuvudtaget, skulle bara villa rulla mig in i en tjock filt och vakna upp någon annanstans, oj, det där har jag typ ALDRIG skrivit förut *himla med ögonen*. Borde sluta klaga här och stiga upp o göra yoga eller nåt sånt istället, ja, hunden ska ut. Jag är en helt onödig människa.
Ska senare idag, om jag får min  illustration gjord dvs, posta ett annat inlägg som gäller den giftiga maskuliniteten som ger upphov till så mycket skit i denna västerländska värld, hörni. Det kanske blir tills imoron. Vi ser.

No comments: