Thursday, November 24, 2016

Disney-punk

Idag fick jag just höra att jag skulle få tura en synthist på en punkturné i Tyskland i mars-aprilskiftet. Om jag vill då alltså. Gaah! Det är klart jag vill! Jag älskar ju Tyskland. Punktyskland må ju vara ännu bättre. Hela jag är bara sådär att herregud, vad ska inte en 36-åring ännu hinna vara med om?! Nå fast va! Usch, jag vet inte om jag är jävligt cool eller bara patetisk när jag är så entusiastisk över en sån där sak. Dessutom skulle jag missa en littskap-helg men det skulle nog attan vara värt det, alla gånger. Det är inte många saker som skulle vinna över en littskap-helg men det här är en sån sak.
Alltså aarghsg! Nu vill jag bara rulla runt på golvet. Det går annars också så bra nu, allting. Utom att jag inte fattar att telefonen ringer om morgnarna och vill ha mig på jobb till skolan eller eftis eller vad det nu kan handla om. Alltså, jag ligger där och hör att det ringer men tror det är nån felaktig väckningssignal och vet att jag inte behöver väckas, och när mitt huvud äntligen har listat ut att det handlar om en ringsignal, så slutar den. Och så både skäms jag, och är ganska lättad. För att ingen del av mig vill jobba med sånt där just nu och för att jag faktiskt har tjänat tillräckligt med pengar den här månaden, ska ju ut och resa och allt.
Imorgon ska jag lufsa runt i Åbo och leka för-tidig-tomte där jag går i min nya hatt (som liknar en bakelse) och levererar julkalendrar. Sen ska jag fila på en låt/dikt som jag började på idag. Jag tyckte den blev bra och rättfram då jag sjöng den, men sen spelade jag den för J som ville sjunka genom golvet för att den var så klichémässig och melodiskt vidrig dessutom: "När ett tåååg gååår ser det aldrig efter sig". Lalala. Ibland tar min inre Disney-prinsessa helt enkelt över, vet inte om det är något jag borde bejaka eller motarbeta. "Det här är det sämsta du har gjort i musikväg", sa han. "Men det tar förstås inte bort från vad du gjort innan". Hahaha! Jag är så glad att få vara med nån som både kan berömma och kritisera. Tror jag i det här fallet försöker slipa litet på det ännu för det här spektaklet ska uppföras för beläst och kulturellt folk.

1 comment:

Anonymous said...

Bejaka