Thursday, June 09, 2016

Superspännande grejer och Mili som sover på Byggmax

Idag har det varit som att lugnet har lagt sig, och igen har man fått så in i helvete med grejer gjorda. Jag fattar inte hur det har blivit såhär, att man går och gör saker hela dagarna. Nånstans har det gått galet, tänker jag nästan. Jag är ju liksom sysslolös till min natur. Hur som helst – idag har bilen varit på reparation, man är en hundring fattigare men det var det nästan värt för nu spinner bilen som en klocka. Dessutom har man varit på Byggmax och annat intressant. Visst är det superspännande? Ja, alla vill veta vad jag har handlat på Byggmax: teak-olja och lås. Så att nu vet ni det.
Så har J varit på möte med nån alkoholboss och vi har fått kylskåpet fullt med nya ölsorter som ska testas. Och ja, så får vi handla lite billig öl som levereras rätt till hamnen. Så har vi klickat iväg en matbeställning på en tusenlapp också, den börjar kännas ganska real, den här shitten.
Så har jag skrivit en räkning och så har och så har och så har. Det här var inget intressant, inser jag.
I morgon möte med min skrivhandledare och min helgalna text om en människas separationsångest. Jag tror att texten är således att den är helt bananas. Det återstår att se.

Till sist: en bild av underbara Mili som tar en tupplur på Byggmax. Fatta hur genial den hunden är? Knappt har man vänt sig mot en hylla och fingrat på lite grejer så slår den dank på golvet bredvid en. Bästa flockmedlemmen nånsin: att jaha, nu är hon upptagen igen, jag öhm, passar på att vila en stund.

No comments: