Monday, April 11, 2016

London calling

Vad ska jag berätta? Tiden går så oerhört snabbt när man är ensam hemma och inte riktigt har något att göra. Hinner knappt sätta mig ner, så är det kväll och man ska i säng. Jag kunde ju ta itu med en massa grejer naturligtvis, nu när jag har tid, men det måste ju bli lite press, stress och tidsbrist innan man tar itu med grejer – annars blir dom ju inte bra, det vet alla.

Jag kunde ju berätta hur jag spenderade bland annat helgen, men det blir nog så tråkigt så jag tror jag nästan hellre låter bli. Snart åker jag till London på snabbvisit. I ärlighetens namn har jag inte ens nån större lust med det, eftersom vi har lite dåligt med pengar. Och i London behöver man pengar. Man är lika med NOLL i London om man har lite pengar, men vi får nu typ glömma bort det i ett par dagar. Efter allt skit jag har hört om London av J, som just nu befinner sig där och praktiserar på en restaurang, ska det naturligtvis bli intressant att göra sig en egen uppfattning om staden. Om man nu ens kan kalla den för "staden", snarare "monstret", "fenomenet" eller "händelsen".

4 comments:

Mustikka said...

What what? Vad hände med att INTE resa? I don't get it.

ponks said...

J fick praktik. Kändes dumt att inte åka o hälsa på då han också bodde hos familjebekant. O så ska man inte vara så principfast tycker jag, då blir allt förutsägbart och tråkigt.. men jag håller ju fortfarande fast vid att nöjesresor är piss så jag är väl nog en dubbelmoralist :)

ponks said...

..speciellt då vi också var i Rom här tidigare i vintras. Funderade nog att ska ingen reagera på det, hehe. Jag har nog kanske lite ändrat inställning till resande sen jag fick jobb, inser jag. Varför skulle man inte åka nånstans o friska upp sinnet lite emellanåt, när man nu har möjlighet? Om man nu dessutom reser någorlunda ansvarsfullt.

Mustikka said...

Haha jag har också väntat på att någon ska reagera på Italien OCH London resan ;) Men ja visst är livet, och man själv, härligt när man om och om igen kan och får ändra sig just så många gånger man vill!