Monday, March 28, 2016

The wonder of yoga

Har hela dagen tänkt på den här dagen som söndag, men så är det måndag. WIN! Idag har jag gjort en teckning. Imorgon ska jag (surprise) på jobb igen och känner mig omväxlingsvis ganska upplyft och energisk inför tanken på det, för har hållit på och lekt med yoga- och avslappningsövningar halva dan idag. Det var J som tog fram dem (youtube) eftersom hans natt inte precis var harmonisk, och som den lättpåverkade människa jag är, så fick jag naturligtvis en kick av bara satan genom att sitta och balansera på tårna och kasta omkring benen i olika riktningar allt medan jag försökte hindra Mili från att få dåndimpen när husfolket låg och vräkte sig på campingmadrasser.
Tänker att DET HÄR borde bli en rutin! Det här med att man stretchar och yogar och håller på. Jag har min själ inte gjort nån form av yoga sen jag besökte ett mysko hippie-läger i tonåren, och det kan man heller inte kalla nån "riktig" yoga-class.
Idag har jag också slösurfat mig in på Ellens instagram, som gjorde mig oerhört glad. Det är något med Ellen, kan inte sätta fingret på det. Har aldrig träffat människan men hennes personlighet väller ut över internet så man inte kan få nog av henne. Mer sånt!

No comments: