Friday, October 16, 2015

Angående det här med Aldén...

...och hans olyckliga uttalande om den ytliga kvinnodominerande bloggosfären: Varifrån får han idén att det är kvinnorna som ska "locka" männen till en värld som de gjort till sin? Bloggvärlden har väl alltid varit lika öppen för män så som kvinnor. Det har alltid varit fritt fram för männen att skapa sina traktorbloggar vid sidan av mejkbloggarna om dom hade velat det. Men dom har inte gjort det. Latmasks.
#omdetärsåhärviresonerar

1 comment:

Micke H said...

Skrockade också åt att Nicke inte riktigt tänkt efter och trampat i klaveret. Sedan läste kag om Saara Jantunens nya bok och om all desinformation som seglar omkring på nätet. Och blev lite sur. En professionell journalist borde veta bättre. Ingen, jag upprepar ingen, p internet behöver mer åsikter om nåt skribenten med egna ord oxkså är ganska oinsatt i. Men så börja jag tycka lite synd on Nicke igen får hela skitstormen, vet att han inte menade illa.

Och du får ursäkta, men eftersom jag är en lat person kommenterar jag här allt på en gång i fel inlägg. Härligt med din dokumentärmusikal. Har inte hunnit se den ännu, bara lyssna till förhandslptarna. Sparar tills jag hinner se den i lugn och ro. Aktiverade t.o.m. min Soundcloud igen. :)

Och tack vare artikeln om det hela kom jag ihåg att titta in här igen. Ska försöka minmas att göra det pånytt å.