Saturday, January 10, 2015

Allt ska bli vitt

Jag lovade förlängesen att jag skulle posta en uppföljare till Allt ska bli silver, och eftersom jag fortfarande befinner mig i nåt slags efter-julen-tillstånd och mest påminner om en mussla av nåt slag, kunde det vara dags för detta inlägg just idag.
Dagens roliga anekdot: J är sjuk men far ändå omkring och fixar och pynjar som han brukar, okej kanske med lite mindre intensitet. Sa åt honom att han nu ens borde försöka vara lite stilla när han är sjuk, "du är ju attan livligare än jag" sa jag, varpå han svarade att "det är nu inte svårt". Hahahaha. Så sant som sagt. Är det något jag är en mästare på så är det att ta det lugnt. Jag har inget som härjar mig i världen, det är lördag och det är tack och lov söndag i morgon.

Nåja, till saken.
Varför hålla ursprungliga möbler i sina ursprungliga skick när jag kan MÅLA DOM VITA eller klä dom i GRÅA överdrag? Källa, som vanligt, FB-gruppen Återbruka mera. Ett SKÄMT till återbruksgrupp.

4 comments:

walopää said...

Halogenlamporna i första hyllan fick det att vränga till i magen på mig.

ponks said...

ja, halogenlampor i kombination med renhorn! så dagen idag på någo sätt.

Anonymous said...

Klockan fick mig att vränga till i magen.. så FEL! Fast sen tycker jag väl att det är bra att folk gör om gamla grejer och använder dom istället för att köpa nya.. men visst den där gruppen är den mest okreativa jag stött på.

liteskrik said...

Åh, tegelbordet. Får kväljningar.