Tuesday, June 03, 2014

Sommartröttka

Det råder liksom nån slags sommartrötthet eller -torka i mitt huvud och allt går väldigt långsamt. Jag hittar inte på nånting jag vill berätta om här, även om det händer saker man kunde berätta om nästan varje dag. Vi funderar på att flytta med J, det är för dyrt här, speciellt med tanke på att ingen av oss säkert siktar på nån stjärnkarriär med heltidsjobb inom den närmaste framtiden (fast vad vet man) och så skulle det bara göra mig lugnare i sinnet att veta att man faktiskt har råd med hyran.
Var under helgen och agerade flytthjälp till ett par bekanta som för första gången flyttade in till en egen lägenhet, och det är nog alltid nåt speciellt med det där, när nån flyttar in till eget, känslan hos dem där sen när de satt på gården; de satt liksom lugnt utan att se sig över axlarna, de satt självsäkert på den nyihopsatta bänken. Det där var deras ställe nu. Jag kunde inte låta bli att vara lite avundsjuk; nog är det fan töfft med egen boning. Stön.
Ska jag vara ärlig så tänker jag mest på den där arma gallblåse-operationen som närmar sig med stormsteg: på fredag gäller det. I can't wait! Sjukhus liksom: som ett hotell där man blir nedsövd. Har svårt att föreställa mig nåt bättre.

2 comments:

M. Lindman said...

"Hotell där man blir nedsövd" :D Säg till om du vill ha besök på sjukan! Hoppas du int behöver vara länge där.

ponks said...

Jag lär ska få komma hem redan nästa dag så det kan nog hända att jag kommer undan med besök den här gången. Kan meddela om jag av nån anledning blir länge där o ligga :).