Friday, June 27, 2014

Omtumlande

Jaha, trevlig sommar då, eller nåt! Vi ska precis gå och säga upp lägenheten, vilket betyder att det kring den 1.8 blir flytt. Vi vet inte ens om vi ska flytta till en annan gemensam lägenhet eller flytta skilt till två separata ettor. Allt vi vet är att det ska flyttas. ÅHÅ!
Jag resonerar såhär: allt är inte så jävla svartvitt.
- Att man är ihop betyder inte nödvändigtvis att man ska bo ihop.
- Att man bor i sär betyder inte att man vare sig är ihop eller är tillsammans, det betyder just ingenting.
- Att man bor tillsammans betyder inte nödvändigtvis att man strävar efter att bo tillsammans 4-ever
- Kärleken kan vara beständig, blomstra upp, dö eller aldrig ens ha funnits.
- Mänskor är mänskor, varje förhållande är unikt.
Herregud, vad klarsynt jag var idag då (Obs: ironi).

Allt jag vet är att jag har gått med ett trassel i huvudet under det senaste året, och det trasslet vet inte ut eller in, vet inte vad som är rätt eller fel beslut, det trasslet längtar bara efter lugn och ro och främst ett eget utrymme. Sen om två separata lägenheter eventuellt skulle betyda att ett par går skilda vägar - ja då är det väl så det skulle ske, liksom. Sen om det betyder att man bli allt mer förälskad även om man inte ens bor ihop längre - ja, då var det så som det skulle gå.
Fastän det här ju naturligtvis inte är så enkelt som jag kanske får det att låta.

(Nu kom här just en städerska som smällde och skrällde med sina prylar alldeles invid min biblioteksdator, hon log ursäktande och jag skrattade - det var ett festligt moment.)

4 comments:

den e. bloggen said...

it's not the end of the world, vi bodde skilt några år med frugan, vi "separerade" inte som några har påstått, utan tillbringade massor med tid tillsammans ändå. men ibland måste man separera också, om det är så. och då är det bättre att man gör det än att man inte gör det.

ponks said...

Så är det. Nu ska vi heller inte flytta. Vi peruuttade kontraktets peruuttaminen eller hur man nu ska kalla det. Här är för bra att bo. Vi orkar för bra med varann. Det är för tungt att flytta. Osv osv.

d.e.b. said...

om du gjorde det där bara för att få lite drama på din blogg så skickar jag ton av respekt för det. (obs skämt)

ponks said...

Jag behöver inte skapa drama för att få drama i mitt liv tyvärr kan man tycka - den kommer alldeles av sig själv. alltid!