Thursday, February 13, 2014

Dönickar, lögnhalsar, dårar, bestämmande organ, kontorslandskap.

Ibland när jag på måfå surfar omkring på olika bloggar, så blir jag nästan mörkrädd över saker jag hittar. Det är för att det finns sånt här här ute, nån typ som kallar sig Blondinbella och är "stolt kapitalist och moderat". Det där inlägget är nåt av det mest bisarrt idiotiska jag har läst i år. Man kunde skratta gott om det inte vore så att den där tjejen har makt och inflytande i samhället. Det är när jag läser såndäna inlägg och dess kommentarfält som jag fattar hur pass liten grupp människor det är som faktiskt förstår nånting, som faktiskt har förmågan att tänka efter och resonera. När man bara rör sig med goda vänner, belästa och analyserande mänskor, besöker samma favoritbloggar opp och ner, så är det ibland lätt att glömma att det finns en värld där ute; en värld full av dönickar, lögnhalsar, dårar, bestämmande organ, kontorslandskap. Jag lever i en skyddad värld. Det är bara lite skrämmande ibland, det är typ det jag ville säga.

1 comment:

den elaka bloggaren said...

hon har ju inte så bra svenska heller. "däremot är sannolikheten att han blir hetero och därför" - antingen är det sannolikt eller så är sannolikheten stor eller liten, inget där imellan. "ska få allt korrekt och alla tillmötes jämt" - ska dom få nån tillmötes, hur går det till? "att neka de rätten till sitt kön" - 'dem' heter det väl i ackusativ?

nej, men håller helt med. ibland tänker jag att det är lite tröttsamt att veta att man inte är idiot. då skulle det vara lättare att relatera till sån hänt och förstå det.