Thursday, December 12, 2013

Sol-UFO

Nu har jag skrivit tre bloggkommentarer som alla har låtit antingen "det roliga är", "det underliga är" eller "det märkvärdiga är". Lite jag har ordvalen i skick idag!
Idag har annars varit en märklig och annorlunda dag (=har inte stressat!!). Sov otroligt länge, säkert närmare 12 timmar och bestämde mig sen för att inte ha bråttom utan att åka till Mälikkälä och gå med hundin i skogen. Det var ett bra beslut. När jag kom hem bröt solen fram som ett jäkla UFO genom molnen, det såg helt bisarrt ut när den för ett ögonblick lyste upp Lonttis takbjälkar för att sen dyka ner dit den kom ifrån igen.
Sen åt jag två gigantiska stömmingsflundror i Arken och nu sitter jag då här igen, idag i en ganska lugn och skön datasal. Kollar in tokiga spel på Facebook (obs, KOLLAR IN, spelar inte) som t.ex. Marketland: grunda ditt eget supermarket på nätet. Liksom WHY?!
Ja och så skriver jag lite också, mellan varven.

2 comments:

M. Lindman said...

damn! jag missade sol-UFO. sysslade antagligen med nåt ytterst meningsfullt som att surfa på fejan eller sova. såna här vinterdagar är solen för det mesta en spooky historia, ligger lågt vid horisonten och lurar och skapar märkliga skimmer och konstiga ljusränder. Jag hatar egentligen vintern, men det där gillar jag, lite daglig apokalyps liksom.

ponks said...

jo, den såg ut ungefär som att den själv undrade vafan den höll på med - här går jag och lyser liksom - ojdå hoppsan, så kan det gå! vi lyser väl lite då.