Tuesday, December 10, 2013

Fake Coelho och dagens straff

Har hittat något ganska skoj, Fake Coelho - nån som hittar på Coelho-aktiga citat. Coelho är ju liksom flosklernas mästare. Han säger sånt där självklart som låter smart och högtravande. Eller vad sägs om "Ingenting är fullständigt fel. Till och med en trasig klocka går rätt två gånger i dagen".

...ja, eller så hade nazisterna eventuellt lite fel. Eller homofoberna, eller slavhandlarna. EVENTUELLT.

Fake Coelho var så jäkla festlig, att vi själva också ville "coelhera" lite, dvs komma upp med lite självklarheter som Coelho kanske hade kunnat orda om i sin litteratur, eller också säger man bara nåt helt fånigt, t.ex:

"Livet är som att cykla - man måste bara fortsätta för att inte tappa balansen.
Ja, eller så hoppar man av cykeln och ställer den nånstans."

"Curtains are like eye-lids for windows"

"If you don't know which road you are walking, perhaps you have to look for some signs or something."

"Livet är som en hög med färgpennor. Man behöver bara välja en färgpenna och sen rita en bild åt sig, eller vad man nu annars kan tänka sig göra med färgpennor."

"Akta dig för att simma i mörka vatten! Mörkt vatten är typ farligt och man vet inte vad som finns på bottnen, eventuellt cykelskrot eller gamla bilar."

"Livet är som en gåva fast utan omslagspapper, alltså ingen gåva alls."

"Vissa människor är som tulpaner - vackra men giftiga. Liksom vissa ormar eller grodor i granna färger. Men rosorna är btw alla ätbara."

------FIN-----

Dagens (nattens) "straff" för denna extremt ofokuserade studerande som bara har lallat runt på såna här Fake Coelho-sidor och liknande idag, är att sitta uppe och skriva tills ögonlocken faller ner (som gardiner för fönstren). Som Lindman säger: nattskiftet, mao tse.

2 comments:

M. Lindman said...

fan anamma, nattskifte blir det för mig med. deadline imorron och huvet i en enda röra. nu är det jag som börjar surfa fejkcoelho för att fly denna belägenhet.

ponks said...

Allt går bara man vill och ger sig fan på det.
H. F. coelho.