Tuesday, July 23, 2013

"Snart kommer min tid". Så i reven heller.

Idag är jag lite småupprörd på omgivningen (igen) vilket underförstått naturligtvis betyder att - jag är småupprörd på mig själv. Det är samma saker som förra året - skisser och grejer som ligger och väntar på att man ska ta itu med dom. Och inga ursäkter för att inte göra dom. Avslagen ansökan om bostadsbidrag för att jag är studerande vilket i princip betyder att jag har rätt till bostadstillägg men att jag inte kan få det. För att det är sommar, typ. En känsla av att kroppen lägger ner när man med en viss möda tar sig ned för trapporna och försöker läsa listan i tvättstugan. Svart i huvudet så man knappt nåt ser. För mycket kaffe, för litet aktivitet. Kontrast mellan betong och att man ska kyssa den man älskar. Samma saker varje år. Lite uppgiven? Lite uppgiven. Men ändå hoppfull. "Snart kommer min tid". Så i reven heller.

4 comments:

hanna said...

Din tid kommer nog ska du si, flicko!
Känns som om vi sku behöva spela in ett klagopodd eller nåt, mitt flyt tycks har stannat av nu igen också.

ponks said...

Har nog en hel del idéer ti podden, så snart måst vi nog slå slag i saken - fast imoron kväld? (Då ska J ut å spela o jag spelar helst in när han int e här!) Är det för tidigt inpå? Jag sku villa prata om det här med internet, smartphones och grejer. Internetberoende (vilket jag själv nog kan räkna mig till) och att vara ständigt uppkopplad, dating på nätet etc, det finns massor att prata om.
Eller så pratar vi bara om sommarlättja & våra egna framtidsplaner, hahahaha.

hanna said...

Imoron sku nog passa bra, har inget för mig på kvällen. the internetz låter som ett intressant å lättsmält ämne nujust, let's do it!
Vi får snacka mer om detaljerna på ett mer privat ställe ;)

ponks said...

Ok! Fint.