Thursday, March 07, 2013

Sjuk fiilis i väntan på kundbetjäning till Saunalahti

Idag ringde jag till Saunalahti och avsade mitt trådlösa mobila abonnemang, eller vad det nu heter. Det är ju precis så typiskt, att man kan göra allt utom att stänga av sitt abonnemang på nätet - ska man stänga av det får man vänta i kö i en halv timme.
Nu är det dags för att testa den här bloggens videofunktion. Ber om ursäkt för att jag blivit en sån jäkla blottare på sistone. Beror nog på hyperaktiviteten/egotrippen.

4 comments:

linnea p. said...

HAHA! Önskar att de hade förståndet att faktiskt spela Hold the Line som väntemusik men jag antar att så är inte fallet på riktigt? Ser ju förresten att du kommer till Jeppis i sommar på konsert. ELLER så kan du joina mig, jag smider snåljåpsplaner som inkluderar tjuvlyssning och drinkage i buskage utanför bara vädret tillåter det. ^_^

ponks said...

Jo, det GJORDE det! Hold the line flera gånger också, så det var ju därför jag blev i farten.
Va, kommer jag till Jeppis på konsert? Det låter ju förbannat bra.

linnea p. said...

Haha! Herregud, det är ju SKITBRA. Nästan konst ju? Och jo, Toto ska ha spelning i Jeppis i sommar, det är så jäkla absurt på SÅ många sätt men det ska de!

ponks said...

Haha, jo så var det ju! Vill minnas att det var nån som sa att man inte vet om man ska tro att det går dåligt för Toto eller bra för Jeppis när han kommer dit o spela :).

Och sen "Toto är vår tids Mozart" - Österbottens tidning, 23.2 2013. Tar ju bara priset.