Friday, March 08, 2013

Retard-o

Har suttit uppe och påtat på jingles, så jag är inte det minsta smartare idag än igår då jag satt upp en video på mej själv mimandest till telefonköns Hold the line. Alltså WTF? Jag gick nog länge sen efter det och funderade om det börjar slå slint nu, på allvar. Kan nån säga det sen åt mig ok? Börjar känna mig lite farligt mycket så som jag kan tänka mig att min bipolära bror kände sig då han blev manisk, tog gitarren och åkte iväg till Stockholm, blev rånad gång på gång och filmade sig själv halvnaken på tyska tågvessor. Jag undrar om jag inte också har en släng av hededäran bipoläriteten? Mycket möjligt, men i så fall tänker jag försöka hantera skiten och värpa ut massor med grejer medan jag är "på topp", liksom alla smarta, smått sinnessjuka mänskor gör.

2 comments:

den elaka bloggaren said...

vad roligt, jag hade en manisk episod för över ett decennium sen, då bosatte jag mig i en husvagn och när det blev kallt om hösten byggde jag som ett bo därinne med paffskivor och granris för att hålla värmen. sen smög jag omkring på natten och sköt sönder gatulampor med ett luftgevär för att dom skymde stjärnhimlen och så gav jag tusentals mark (mark!) åt en maorier för att han sku flyga till åland och fria för min räkning till en dam jag var kär i (sen kom han tillbaka och det blev lite krångligt, han utmana mig på envig till döden men jag tala mig ur det). det var en fin tid, men det var nog bra att det gick om också.

ponks said...

Fan, det där låter ju som ett utdrag ur ett manus rentav. Skönt att höra att det i ens bekantskap finns fler som har tendenser att drabbas av dårslag.