Tuesday, March 05, 2013

Podcast på gång

E så jäkla trött, men har haft en så himla spännande söndag-måndag! Hanna kom med tåget och vi spelade in två podcast-avsnitt. Ett avsnitt som bara presenterade oss och ett avsnitt om kaffe. Faktiskt! Vi skötte det där lite som proffs vill jag påstå; det var lite direktsändningsfeelis över hela situationen, egentligen. I synnerhet Hanna var som född och utsliten ur vulvan för att sitta och prata i etern. Nu återstår bara då att lyssna på vad det var vi egentligen pratade om. Samt plita ihop ett par jingles, klippa, fixa klart och hoppas att det där så småningom blir nåt som nån orkar lyssna på.

4 comments:

puva said...

Hej vad roligt! Jag ska definitivt lyssna. Vet inte om det är enskilda intresserade eller om det är en tyst signal att plocka upp; att man börjar göra egna poddar och på så vis också delta i etermedieutbudet med egna initiativ. Sånt tycker jag är skitbra, i synnerhet för minoriteter. Jag menar, Svenska Yle har monopol på finlandssvensk etertid så om det finns andra perspektiv och andra som gör på egna sätt är det bara bra!

linnea p. said...

Alltså jag ser så sjukt mycket fram emot det här! Och jäklar vilken stencool bild, I love it. (<-- Ska sjungas i Icona Pop-melodi.)

ponks said...

Jo, det här ska mest ses på som ett experiment bara; att man spelar in diskussioner o varvar med egen musik - bara för att man liksom kan! För att inget ju hindrar en och för att man ju har fria händer. Det är lite som en talande blogg, tänker jag mig.
Men har lite på känn att själva förväntningarna på det här är större än själva grejen, haha. Nåhhvisskanuse..

Therese said...

åh det här kommer jag att gilla, det vet jag! heja er!

ps. kaffe!