Tuesday, February 12, 2013

Den radion gör man själv

Alltså nu händer det riktigt spännande saker.
Nu ska jag testa på att göra podcast med Hanna, Napalms Hanna från den här bloggen. Sånt här kan hända bara man bloggar lite! Tänk det! Man knyter kontakter och byter idéer. Och nu råkade det sig så att både Hanna och jag nån gång tycks ha haft nån slags dröm om att prata i radio. Och det bästa med podcasts är ju att DEN RADION GÖR MAN SJÄLV. Höhöhö. Inga svettiga producenter som flåsar en i nacken. Tiden har man själv, och idéerna. Vi ska träffas i Åbo och sen bara se vad det blir av det, och imorgon får jag min xaphoon, så sen kan jag spela in en häftig jingle. Haha. Vafan, man måste ju vara öppen för nya saker, ge saker en chans helt enkelt, prova nåt nytt, sånt har jag aldrig sagt nej till.

8 comments:

Situationsdiktaren said...

Å. Härligt. Har inte hittat nån finlandssvensk pod ännu. Så det är välkommet. Tar förstås emot tips på andra finlandssvenska poddar också.

när det börjar said...

Du och Napalm, kan inte bli så mycket annat än en av mina favoritpodcasts.

Ingen som helst pressure. På riktigt.

ponks said...

Nä, INGEN pressure... ;)

linnea p. said...

Uj! Spännande! :D Jag vet inte hur podcasts funkar ens. Jag vet knappt vad de är, nu när jag riktigt tänker efter. Såatt. Ni får bli min introduktion till dem och det tycker jag låter helt jäkla fenomenalt och se-fram-emot-bart! :D

ponks said...

Jag är faktiskt heller inte så bekant med fenomenet. Men det är typ ett avsnitt med vad som helst som man spelar in en gång i veckan. Oftast blir det ju prat :)

den elaka bloggaren said...

vad roligt, så kan ni ha musik emellanåt sen, så får ni spela mina låtar från min 8-spårare, titta här är en beat jag jobbar på som en kaveri ska räppa över på lördag: https://soundcloud.com/#user653944460/the-second-coming

pick me, i'm clean and efficient!

ponks said...

Definitivt!

hanna said...

Det här blir nog succé! Bara jag kommer mig ner till Åbo, vill säga :D