Wednesday, September 05, 2012

Sjukbak

Jag är sjuk och håller på med två olika kakor. En äppel- och en chokokaka. Det är väl för jävligt. Märkte att mina ägg håller på att bli gamla så det var bara att se vad man kunde göra av dom.
Det här slängen av flunssa som jag dragit på mig är konstig. Emellanåt ligger man och kvider i sängen, är matt och febrig, snarkar till, medan man i nästa sekund får nåt märkvärdigt energiskov. Idag har jag både städat lägenheten och haft ut alla mattorna, samt ringt och klagat i telefonen att jag inte orkar gå hem med hunden, att jag kommer att sätta mig rätt ner på vägen och så får nån komma efter mig.
I helgen har jag en massa spännande program, så hoppas man är frisk imorgon.

5 comments:

Anonymous said...

Hej, har undrat nångång varför det inte sprids några positiva virusbakterier, som t ex smittade veckolånga skov av extas via nysning. Man skulle kunna gå och badda sig hemma hos varandra, som man gör med barn med vattkoppor.

Fick nog ett realistiskt svar på det här också. Något med att virusbakterier per definition är negativa och därför måste brytas ner. Men det är ju lingvistik. Finns det inga som "per definition" är hyperpositiva då?

Hanna K

Kontinuitetsvägraren said...

Ja, det här var roligt! Varför är virusbakterier uteslutande negativa? Är det för att kroppen i sig är fulländad? Extra grejer i kroppen ställer bara till med problem, liksom.
Vad härligt om det också hade farit omkring extasbakerier och nån hade varit tvungen att stanna hemma pga intensiv eufori.

tommix said...

Jag klickade på rubriken för jag trodde inlägget handlade om att ha ont i reven!

Kontinuitetsvägraren said...

Hahahahhaha! Oj nej, VARFÖR skrev jag int om att ha ont i reven istället?

den elaka bloggaren said...

det finns extasvirus, men det sprids mentalt, genom vibrationer, i form av musik bl.a., det behöver inte sprida sig i så grova former som virus, eftersom de inte behöver kunna fajtas med antikroppar och bryta ner cellväggar, utan bara passera genom rymden och infektera våra själar med happiness, oooh sweet happiness, shine a light on me, etc