Wednesday, April 11, 2012

Så var det sagt och snart är det gjort

Nämen herrigud, är det redan 11 april?!
Nu ska jag just ta mig samman och göra något lite halft olagligt, nämligen stjäla lite bordsdelar från granngårdens förråd så att jag kan sätta mig ner och skriva klart min kandi. Jag fick nämligen just veta att kandin ska vara klar nästa vecka, så nu är det bara att få skiten avverkad, inga konstigheter.

För mig funkar det alltid bäst att varva psykiskt och intellektuellt arbete med fysiskt: dvs man 1. bär in delar som blir ett bord, vid vilket man sen 2. sätter sig och skriver klart skiten.
Så var det sagt och snart är det gjort, säger jag som Mikko sa i tiderna.


Now it's just to get shit felled, no funny business.


Nämen titta! Så har jag ett skrivbord i köket.
(Här borde jag så klart passa på att sätta in en träffande, poetiskt beskrivande ryggtavla av mig själv; sittande, tänkande, så ertappad, så ovetande av kameran. But you're so not gonna get it.)


Och det ser så förbannat hemtrevligt ut hos mig också, så jag slänger in en bild på "vardagsrummet" också, eller vad man ska kalla rummet som en etta innebär.


Och så den obligatoriska bilden på hunden som vid det här laget har fått "olycklig hund"-blicken.
Jag vet att jag borde sätta in lite bilder där den springer och ser belåten ut, bara för att ingen ska få några idéer om att jag är en dålig hundägare. Istället sätter jag bara in bilder på miserabel-looking hund. Men det är ju så festligt med den där "jag är en så sjukt olycklig och missförstådd hund"-blicken.

4 comments:

jorg wobblington lopez said...

I like the desk in the kitchen. It makes perfect sense. It's too bad fridges are so loud, and use so much energy.

Vihreä Lotta said...

unfortunately the desk is between the fridge and (europe's loudest) washing machine. but i'll cope with it..

M. Lindman said...

haha, jag borde också rigga upp ett sådant projekt.

Vihreä Lotta said...

Det är ganska skojigt att göra ett man-tager-vad-man-haver-skrivbord. Fast nu fick jag höra att skrivbordsskivan var J:s som han hade lämnat i sitt gamla förråd, så egentligen stal jag inte alls - bara städade upp lite;)