Tuesday, February 07, 2012

New age-tanter


Oj nej, nu är det fullmåne igen och new age-tanterna kryper ut ur sina hålor. Nu ska det trummas och hojlas och yogas och bes till högre krafter, sen ska ryggar smörjas in med eteriska oljor och kristallerna ska fram och sen ska det dansas i samklang med naturen.
Ni vet, newagearna; dom är naturligtvis vegetarianer OCH ayur veda-dietister OCH feminister OCH hbt-förespråkare OCH shamantrummare OCH trolltroende OCH horoskopläsande OCH buddhister OCH drömtydare och allt det här ska ut på FB sedan de fann den här kanalen för spridning av sin dynga, ALLT. Att idag är den internationella dagen mot kvinnlig könsstympning och omskärelse. Så vaginan, muttan, fittan är inget fult ord. Underförstått: JAG HADE BARA EN GRYM LUST ATT SKRIVA FITTA, FITTA FITTA, VAGINA, VAGINA, KUK, SLYNA FÖR JAG HAR UNDERTRYCKT SEXUELL FRUSTRATION SÅDÄR NU KÄNNS DET BÄTTRE. Eller idag är det samernas nationaldag! JA INTE FÖR ATT JAG HAR NÅGOT GEMENSAMT MED SAMERNA MEN.. DÄRIFRÅN KOMMER JU MIN TRUMMA, MIN SHAMANTRUMMA OCH DIT HAR JAG VARIT PÅ UTVECKLANDE KURS I MEDIAL UTVECKLING FÖRRA ÅRET OCH JORDEN OCH HIMLEN BLEV ALLDELES HEL OCH JAG FÖRÅT MIG NÄSTAN PÅ EKO-SPELTBULLALÄNGD.
För mig får man gärna tro på vad man vill och knasa till det all hjärtans gärna, men lite självkritik hade väl inte skadat? Och lite mindre av det här narcissistiska utsvävandet på Facebook - ALLA SKA VETA ATT JAG GÅR OCH BLIR ETT MED NATUREN MED MIN SHAMANTRUMMA NU! SEN NÄR JAG KOMMER IN TILLBAKA SKA JAG SVAMLA OM HUR FANTASTISK KONTAKT JAG FICK MED ALLTET, OCH SEN SKA JAG LÄNKA TILL ETT INLÄGG SOM HANDLAR OM ATT LÅNGT HÅR ÄR LIKA MED ANTENNER SOM I FORNA TIDER FUNGERADE SOM MOTTAGARE TILL INFORMATION OCH TYDDE PÅ STOR INTELLIGENS. SÅ ATT POJKAR SOM HAR LÅNGT HÅR ÄR SMARTARE ÄN POJKAR MED KORT. DET ÄR HELT SANT, DÄRFÖR SKRIVER JAG MED CAPS LOCK.

3 comments:

Situationsdiktaren said...

ASGARV. Med Caps Lock.

när det börjar said...

Vill höra uppläst! Poetry slam!

Pia said...

Hahaha, you said it hun, WORD UP