Thursday, October 06, 2011

Uppdatering

Jag insåg att allt i min blogg avspeglade en förgången tid, så jag lät det gå hädan och har uppdaterat, tadaa. Lite google-bildsökningar och sånt och så har man en helt ny image.
Jaha, här har det varit tyst. Det är broderskris igen, ett föräldrapar som försöker förstå, en narcissistiskt störd och manisk pojke som drar runt som ett jehu och bränner pengar, skaffar skulder och betalar inte hyror "för att en meteorit ändå är på väg mot jordklotet." Och jag som är medlaren. Jag orkar inte ens skriva om det, dessutom; varför skulle man? Jag försöker numera undvika personliga utvikelser och ödesberättelser på nätet, vad tjänar det till? Allt är roligt och ganska pointless. Jag spelar dragspel med Väinö och hatar alla nya sånger, sen när jag kan dom så tycker jag om dom. Imorgon ska jag spela dragspel på regnbågsmässan i Hesa. Är inte det minsta nervös, trots att det antagligen kommer att bli ett jädrans kaos, tritonusmisstag och totalsåsande från min sida, men vet du det tar sig. Det finns viktigare saker att tänka på, som vad jag ska äta till mat idag till exempel. Pasta och rödbetssallad. Med lite rödbetssallad är måltiden alltid cirka 100% bättre än den annars skulle ha varit.
Mina kläder hängde ute i regnet, tills jag tog in dom och satt dom ett varv att snurra i centrifugen. Nu lägger sig snart natten här. I trappan har det kommit in höstlöv som det inte är nån idé att sopa ut, eftersom det kommer nya. Sen kommer snön.

No comments: