Sunday, July 31, 2011

Möt världen med hat


Den här bilden hängde idag morse på brorsans husdörr. Att du som stjäl cyklar här, dra åt helvete och dö, samt förresten, du röstade säkert också på perussuomalaiset, fascistjävel.
Inte tyckte jag att lapparna såg ut såhär för bara några år sedan. Arga och med haista vittu har dom ju alltid varit, men det här med att blanda in politik och anfall mot ett visst parti, det är något jag inte har sett förut. Cykeltjuv, stick och brinn->du röstade säkert på perussuomalaiset->jävla fascist->ditt liv är skit, allt under samma kam. Vad tyder det här på, jo att det bubblar under ytan, att folk när dom blir arga och upprörda på till exempel som i det här fallet, en cykeltjuv, också antar att fienden antagligen också hör till (enligt dem) fel grupp och fel parti. Och vad leder det här till? Jo, ett jävla bråk eller revolution. Bara att vänta.

2 comments:

jittermouse said...

Jag skulle vara väldigt mycket mer oroad om det inte vore så att det är perussuomalaiset som får sig. :P

NaNaVa said...

Du har nog kameran med dig när den behövs, bra bilder! Och jag håller med dig, det lät inte så där för några år sedan. Som sagt så deb där kommunistiska tidningen som damp ner i min postlåda liksom