Saturday, February 26, 2011

Pet Society forever


För en tid sedan pratade jag om Bejeweled, ett av dessa idiotiska spel jag spelar. Nå väl, jag har slutat med Bejeweled, men inte Pet Society - ett av dessa spel där man har ett djur som man ska sköta om och som man kan bygga upp en liten värld kring. Det bästa med Pet Society är att det känns som om jag är ensam där, som om jag går omkring i en värld övergiven av besvikna spelare som nån gång började bygga på ett hus, sedan tröttnade och lämnade spelet.

I cafét hittar man nuförtiden mest skitiga djur som kryllar av flugor. Då brukar jag ta hem dom, tvätta dom och ibland ge dom virtuella äppel. Jag har spelar Pet Society så till den grad att jag känner igen stilen på hur gamla prylarna är, och jag förfäras över folks omoderna inredning som jag ser att inte har blivit uppdaterad sedan 2008. De enda som fortfarande verkar vara aktiva på Pet Society är barn och tonåringar från Mexiko eller Japan. Jag hälsar på hos dessa, skickar presenter åt dom och berömmer deras inredningar, samtidigt som jag bygger upp en surrealistisk fånvärld i mitt eget hus, fullt med lägereldar, ufon, bisarra mjukisdjur och exotisk mat.

4 comments:

jittermouse said...

Wow! Jag har visserligen ett djur där på facebook's pet society, men alla de coola prylarna kostar pet cash eller vad det nu är, sådantdär som man har bara lite av då man inte köper med riktiga pengar, så nu vill det inte riktigt bli av mera. Vad du talar om låter mer avancerat.

Vihreä Lotta said...

Jo! Sant att det är störande med playfish-cashen, men dom har blivit generösare på PS, bland annat med "grävskogen" där man kan gräva opp bra saker varje dag;) Och så får man mycket pengar genom att tvätta djur och hälsa på hos folk, blabla vadå sjukt låter detta, men såhär funkar det ju i PS.
Kring julen fick man dessutom ett extra rum helt gratis och massa exklusiva playfish-cashprylar. Hahhahaa.

Bloggkommentatorn said...

Bloggkommentatorn har noterat dig.

Vihreä Lotta said...

nää-ä!