Wednesday, September 01, 2010

Lite sur kan man bli

Satan, vad aktiv jag blivit här på sistone. Jag måste ha blivit
-självupptagen
-modeintresserad
-intresserad av det där "lilla extra", den litet tillyxade vardagen inklusive matlagning med BILLIG mat som man har hittat på nåt "hääält sjuääkt" ställe
-HBL
-x3m och Yle på svenska
-sjalar
-kaffe
-konst men det ska vara såndän "cool konst" lite min gamla klasskaveri har ett sånt där "häält nytt projääkt" som e "så siisti"
-föräldrar och huruvida man är likadan som dom eller "inte alls bryr sig om föräldrar, alltså jag har alltid gjort häält hursomhelst"
beoende av s
a
m
m
a
n
h
a
n
g
e
t, dvs i vilket satans sammanhang man nu är "i livet" och till vilken kategori mänskor man hör.

Jag läste ett par slumpmässiga finlandssvenska bloggar. En handlade om klädfynd inklusive bilder av bloggaren utmundad i diverse begia fanskap och sjalar som bara skrek "finlandssvensk!!". I en annan ställde sig bloggaren en fråga om hon skulle
1. klippa sig
2. byta kön
eller
3. byta lägenhet.
Och sen var det en som var så stressad över röda ljus i trafiken, över att hon spenderar 10 timmar i veckan i något tåg på väg till och från arbetet.
Ja, missnöje alltså. Hallå? Måst vi ha det såhär? Det är tydligen frågan ingen ställer sig. En bara letar i blindo (och på skämt) efter förändring av nåt slag utan att själv vara kapabel till att ta några beslut. En annan posar, en tredje stressar.
Yl! Yl yl yyyl!

6 comments:

Micke said...

..och en fjärde urgar över bloggar och en femte är totalt blåst och har ingen aning om vad han ska göra med sin blogg så han fyller den med totalt oväsentlig skit (undertecknad).

Hah haa, den underbara bloggosfären, vårt virtuella vadderade rum :)

Micke said...

PS. Mao kom du återigen med väldigt träffsäkra observationer.

Lotta said...

Nå jag spenderar nog alldeles för mycket tid på att reta upp mig på andra och deras obetydliga vanor som oftast inte skadar nån. Bara mej när jag sitter hemma och är uppretad av vad dom bloggar om. Hahhahha. Surkäring.

Lotta said...

Din blogg tycker jag om, sådeså! Lagom bra mishmash o fint skriven.

Vihreä Lotta said...

Hmm, vad månne jag menade med "bara mej när jag sitter hemma"? Jag tror att jag skulle skriva "bara retar upp mig" men nån åt upp orden. äh.

Micke said...

Hah haa, men det är nog en av de kungligaste nöjena att reta upp sig på andra. Kanske inte så hälsosamt, men när fan har roligt varit hälsosamt...

Ock tack för komplimangen, tror att "Lagom bra mishmash" är det finaste man kan höra om en blogg utan riktning eller plan :D