Thursday, September 11, 2008

Pyjamasglo

Jag har aldrig vågat satsa på mina drömmar, för att jag är onaturligt rädd för att misslyckas och hamna i de ouppfyllda drömmarnas helvete.
Detta gör mig till den största fegis jag känner all times. Antagligen är det därför jag sitter här mellan världarna i pyjamasen och glor.


I never dared to believe in my dreams, because I´m shit-scared of failures and ending up in the hell of the unfulfilled dreams.
This fact makes me the biggest loser I´ve ever known. Therefore I sit here between worlds in my pyjamas.


Jag blev ju aldrig fotograf, men visst satan tar jag snygga bilder.

5 comments:

månica said...

jag har aldrig uppfattat dig som feg, däremot som fritt tänkande och kreativ. du har en underbart skruvad och finurlig humor. fotograf är ett yrke bland många, ingen garanti för att ta bra bilder..
jag tror du vill mer än bara fotografera?

Lotta said...

tack månica!
jo absolut, jag vill så mycket mer än bara fotografera. det är bara oftast så att jag inte kommer längre än typ just upp ur sängen, för att det nu råkar vara så bekvämt i sängen. Man kan även ha datorn i sängen och surfa hela dan. Att precis så kreativ är jag, full av ambitioner!
Nä, det hade varit roligt att få tummen ur röven så småningom.

Therese said...

lotta, precis som månica, har jag aldrig uppfattat dig som feg. tvärtom så har jag alltid beundrat din flexibilitet och din förmåga att ta snabba beslut.
att sitta i pyjamas och glo mellan världarna är en alldeles underbar sysselsättning och någonting som flera människor borde unna sig oftare.
hälsningar therese som inte hade tänkt ta sig ur pyjamasen överhuvudtaget idag om det inte hade varit för det faktum att kaffet var slut.

Lotta said...

En typ förklarade för en tid sen skillnaden mellan att vara "spontaneous" och "random" och jag var nu i det här fallet random, vilket inte alls var lika bra som spontaneous (vad e random på svenska??). Dvs man gör snabba beslut, men ofta utan eftertanke, man skadar folk i sin omgivning för att man är så oerhört egoistisk och narcissistisk (gäääsp).
Men jag håller med, mer pyjamasstunder åt folket, skrivs förresten pyjamas just sådär ens?
Äsch. Men jag har fått jobb nu. På blindskolan!

månica said...

åjåj. blindskola!

jag vill gärna höra till dem som får vara daydreaming in several cities. sådetså!
beskrivningen av random, slumpmässig? låter precis som spontan i mina öron same shit, different name, typ. var du för ingen annan kan vara du.