Sunday, June 10, 2007

10.06.07 un dia triste


Jaa. en ledsam dag. Vet inte vad det är jag försöker eller vart jag vill komma. Så jag har istället förflyttat mig framåt i tid och befunnit mig i Paris. Fick reda på att Amelie spelades in i Montmartre-kvarteren och att Edith Piaf, Jim Morrison och Oscar Wilde ligger begravda där nånstans i stan. Oscar Wildes grav lär vara full med läppstiftsmärken. Det är ju inte så illa. Vad var det mer? Jo, det finns ett Erik Satie-museum! Det ska nog finnas en hel del att utforska, måste köpa nya skor.

På lördag var vi ute och gick på lina och spelade poker på en Biergarten. Jag satsade alltid när jag inte skulle det, och faultade när jag skulle ha vunnit hela skiten. I alla fall, det var en lustig kväll och jag cyklade hem tidigt och bra, fast lampan var sönder så det var inte mycket jag såg i mörkret sen. Vattenfläckar på cykelvägen uppenbarade sig som enorma hål framför en, och nu ska det bli en alldeles dödsvanlig vecka igen, voi vittu ku ei kehtaa eller hur det heter.

1 comment:

mauro said...

i love your portuguese mistakes! love to see you trying! yes, a sad day. things will be better i know. beijos grandes e bons! miss you