Sunday, May 27, 2007

Mina vänner,

låt mig presentera - mitt liv i ett nötskal: spontanitet när den är som galnast, beslut utan rim och reson, livlinor när dom är som allra mest frånvarande - jag ska flytta till Paris i juli. Bara för två månader, men nu har jag i alla fall bestämt mig. Det var inte så svårt. Det var bara att bestämma sig helt enkelt.
Jag ska bo i ett litet rum mitt i centrum, nära Notre Dame. Jag ska producera bilder och poesi som en kulspruta, för det är sånt man måste göra när man bor i Paris. Jag ska lära mig franska, tamejfan att jag ska lära mig franska. Nu för bövelen är det väl sista chansen att lära sig det där förbannade menyspråket!
Sådant. Au revoir.

5 comments:

Therese said...

Paris! Underbart Lotta! Jag avundas din spontanitet då jag själv för tillfället genomlider den värsta åldersnojan av dom alla. Tänkte bota den i lördags med den värsta dyngfyllan av dom alla men det sket sig då jag blev så arg på alla jag träffade på krogen som bara pratade barn, köpa hus & bil, färdiga häftiga studier, viktiga jobb, lön, köpa hund, konsumera konsumera konsumera. Den roligaste människan jag träffade var en kille utan framtänder som hade varit på charter(!) till Miami just. Desperat googlar jag billiga flyg till New York för tillfället. En ny fix idé bara, tillfällig flykt innan jag börjar på stipendiet och då fan sitter jag inte här och möglar!
Du ska ha det så bäst!

Lotta said...

Ahhh Therese! Du talar till med som om var du ett medium! Jag är precis som du så förbannat trött på allt snack om framtid, allvar och vardagsrum, soffdynor och gardinsmaterial, och så är man inte ens 30!
Håll i hatten, och åk. Du är välkommen till Paris om det inte blev nåt med New York.

Carsten said...

Go Stil Lotta. Har netop hørt en del fransk denne weekend. Har i mange år blevet ved med at fortælle mig selv at jeg ikke gad bruge tid på at lære det sprog. Nu er jeg dog helt fristet for det lyder nu godt.

Ka du ha alt mulig held og lykke med din tur.

Therese said...

Soffdynor och gardiner! Vem orkar med sånt?! Nåja iofs, det var väl ungefär det som förstörde min lördagskväll. Usch, vad jag hatade världen just då... :)
Du ska akta dig, mitt i allt dyker jag upp i Paris!

Lotta said...

CARSTEN! Har du set, der er noget nyt til freaksen?
I hvert fald, godt at høre fra dig igen, og man kan ALTID lære sig fler sprog!
Ha en go dag og håber du kigger ind her igen!